Skip to content

Schoolreisje

De kievit
In gesprek met Chegir en Lorenzo uit groep 1/2b, over het schoolreisje. Chegir ‘Ik vond de glijbaan het allerleukst. Ik was van de grote glijbaan gegaan. Daar ging ik glijden. Wel twee keer!’. Lorenzo vond deze glijbaan te hoog ‘Maar ik ben wel van de gele glijbaan gegaan’, vulde hij direct aan. ‘Ik vond het fietsen het allerleukst. We hadden een huis gebouwd en daar kon ik doorheen fietsen. Thuis mag dat niet, daar mag mijn fiets niet naar binnen. Er zit dan allemaal modder aan de wielen’.

Drievliet
De groepen 3, 4 en 4/5 zijn naar Drievliet geweest. Luna uit groep 3, zat in het groepje bij meester Olaf. Samen met nog vier andere meisjes uit groep 3. ‘Het groepje was super leuk! We mochten overal in van meester Olaf!’. Toen de vraag kwam wat het leukst was, kon Luna dan ook niet anders antwoorden dan ‘alles’. Maar het aller-aller-allerleukste was toch wel de houten achtbaan. ‘Ik zat samen met NoĆ«lle in de houten achtbaan. We gingen heel hard gillen en onze handjes omhoog doen’ zei ze met een grote glimlach op haar gezicht.

Linnaeushof
De groepen 5/6 en 7 zijn naar het linneaushof geweest. Kiki uit groep 6 over het schoolreisje: ‘Er waren bootjes waar je in kon varen den daarvoor moest je trappen. Er was een hele grote glijbaan en daar moest je dan op klimmen en als je helemaal op de top was dan ging je van de glijbaan af. Die was heel groot. En die ging ook heel hard! En als je beneden was, daar waren ook allemaal spulletjes en daar kon je ook de bootjes zien varen. Maar het allerleukst vond ik toch wel de mattenglijbaan. Daar moet je een matje mee naar boven nemen en ga je op het matje naar beneden glijden’.

Back To Top