Met sprongen
vooruit

Duurzaam
natuurplein

Onderwijs
van nu

Engelse les
in groep 1 tot 8

Breed
lesaanbod

Bent u op zoek naar een school voor uw kind of overweegt u om uw kind op de Fontein te plaatsen? Maak dan een afspraak met Anne Schipper voor een kennismaking. Bel 010 – 465 93 66 of mail naar fontein.dir@kindenonderwijsrotterdam.nl voor een afspraak.

Wij leiden u graag rond in de school en vinden het belangrijk om voldoende tijd te hebben voor een rustig gesprek. U bent er dan van verzekerd dat wij alle aandacht aan u kunnen besteden. In een kennismakingsgesprek verkennen we de onderwijsbehoeften van uw kind.

Op dit moment heeft de Fontein geen wachtlijst. Toch adviseren wij u om uw kind in te schrijven ruim voordat hij of zij vier jaar wordt, zodat u zeker bent van een plekje. Inschrijven kan formeel vanaf de dag dat uw kind drie wordt. Een kijkje nemen in de school kan al veel eerder.

 

Wennen op school

Na inschrijving krijgt uw kind een uitnodiging van ons om naar school te komen als uw kind bijna 4 jaar wordt. In overleg met de leerkracht bespreekt u op welke dagdelen uw kind gaat wennen. Vanaf de vierde verjaardag mag uw kind iedere dag naar school.

 

Overstappen vanaf een andere school

Gaat uw kind al naar een school. Tussen de scholen in de wijk is afgesproken dat we niet zomaar kinderen van elkaar overnemen. Alleen in uitzonderlijke gevallen is een wissel mogelijk. Dit gaat altijd in goed overleg met ouders en directie van de school waar het kind vandaan komt. Om de ontwikkeling van uw kind zo goed mogelijk verder te kunnen begeleiden, nemen we contact op met de school waar uw kind eerder heeft gezeten.

 

error: Content is protected !!