Skip to content

Buitenschoolse opvang in de school

Vanaf januari 2021 heeft De Fontein weer een buitenschoolse opvang (BSO) in de school waar leerlingen na schooltijd terecht kunnen. De BSO wordt verzorgd door KindeRdam.

 

BSO: goed voor nu én later

De BSO biedt ouders de gelegenheid hun gezin met hun werk te combineren. Maar voor kinderen is de BSO vooral een plek waar ze worden uitgedaagd hun talenten te ontplooien en nieuwe talenten te ontdekken. Onze pedagogisch medewerkers doen dat met activiteiten die de nieuwsgierigheid prikkelen. Ouders ontvangen wekelijks een overzicht van de BSO-activiteiten.

We doen ook veel aan sport en spel, liefst buiten; we zitten niet voor niets in een Lekker Fit! school. Maar heeft een kind eens zin om lekker weg te dromen in een mooi boek, of bijvoorbeeld fijn naar muziek te luisteren, dan is dat natuurlijk ook goed. Veel mag, niets moet. De BSO is ook een plek waar kinderen leren rekening te houden met elkaars mening en achtergronden. Dat is goed voor nu én voor later. Een groot voordeel van de BSO is dat deze binnen/rond de vertrouwde omgeving van school plaatsvindt. Dat is fijn voor de kinderen én voor u als ouders.

 

BSO-tijden en informatie

  • Tijdens schoolweken: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: van 15:15 uur tot 18:30.
  • Tijdens schoolvakanties: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7:30 tot 18:30.
  • Op studiedagen: voor alle BSO-kinderen van 8:30 tot 15:15 (einde schooltijd). Valt de studiedag op je BSO-dag, dan opvang tot 18:30.

Voor vragen over de BSO-pakketten, tarieven en kinderopvangtoeslag kunt u contact opnemen met onze
afdeling Klantadvies. Bij voorkeur per mail: klantadvies@kinderdam.nl. Bellen kan kan ook: (00) 44 300 36. Wilt u meer informatie over de BSO, dan mag u  mailen met e.vanwagtendonk@kinderdam.nl.

U kunt uw kind inschrijven voor BSO De Fontein via de website van KindeRdam.

Back To Top