Skip to content

Schooljournalist voor één dag op De Fontein

Hallo, ik ben Hanne Zinkstok uit groep 4, en ik mocht een dagje meelopen als schooljournalist bij de opnames van de musical van groep 8. Ik vond het een origineel idee en ik vond het heel leuk om te zien.

Ik ga jullie nu vertellen waar de musical over ging. De titel van de musical was: Discotheek van Streek!!!!!!!!!

Het verhaal:

Er was eens een prinses. Ze wou DJ worden  maar dat  mocht NIET!!!  Van de koningin en de koning ,maar ze deed het toch maar met een masker op. Dat deed ze heel goed. Ze was een goede DJ. Op een dag kwamen de boeven het schilderij stelen. Ze hadden een cd. Als je de cd afdraaide dan viel iedereen in slaap, behalve de boeven. Op dat moment konden ze het schilderij stelen. Toen kwam de burgemeester binnen met een journalist. De burgemeester vond het gek dat iedereen lag te slapen, zelfs DJ Armina. De journalist vertelde in het programma wat er was gebeurd. De burgemeester en de journalist gingen weer weg en de boeven gingen er vandoor met het schilderij. De prinses ging met de limousine naar discotheek “Van Streek” en opeens belde haar ouders. De prinses zei dat ze naar de discotheek ging. Haar ouders vonden dat niet goed, maar ze ging toch.  Iedereen ging feesten met elkaar en de prinses vertelde eerlijk wie zij was.

 

Wat vond ik van de dag?

Ik vond het superleuk. Het was een mooie musical en het was perfect. Ik heb de kinderen ook nog geïnterviewd maar zoveel hoeft er ook weer niet op de website.

Groetjes Hanne

Dit zijn de kinderen van de musical.    Dit ben ik!                  Dit zijn de handtekeningen.

Back To Top