Skip to content

Mini Final 

Afgelopen dinsdag was de Mini-Final (sporttoernooi) voor de groepen 5 t/m 8. Twee jaar lang ging de Mini Final niet door vanwege Corona, maar eindelijk mochten we weer! De kinderen die meededen werden door Buzz 010 naar het toernooi gebracht en gehaald. Dat was fijn, hierdoor hoefden we niet lang te lopen door het drukke verkeer.  

Het toernooi bestaat uit de volgende sporten: voetbal, hockey, handbal, atletiek en dammen/schaken. Kinderen mogen zelf kiezen of ze meedoen en met welke sport. Op het toernooi strijden ze tegen andere kinderen van andere scholen in de buurt (meisjes vs meisjes, jongens vs jongens). De winnaars kwalificeren zich voor de Final in Ahoy (eindschooljaar). Op de Final strijden zij tegen de winnaars van alle andere deelgebieden in Rotterdam. In de ochtend was groep 5 en 6 aan de beurt, zij deden mee aan voetbal, floorball (hockey) en atletiek. In de ochtend zijn er veel prijzen gepakt door de groepen! 

– 2e plek meiden Floorball! 

– 2e en 3e plek voetbal jongens! 

– Aliyana:         2 medailles (1 x goud, 1 x zilver) Atletiek 

– Imran:           3 medailles (2 x zilver, 1 x brons)  Atletiek 

Het voetbalteam dat 2e is geworden + Aliyana en Imran hebben zich gekwalificeerd voor de Final in Ahoy! 🏆 In de middag groep 7-8. Hier deden teams mee aan: handbal en voetbal. Ook zij deden hard hun best, maar vielen helaas net niet in de prijzen. Wel was het een sportieve middag en daar gaat het tenslotte om!

Back To Top