Geachte ouders/verzorgers,

In verband met de barre weersomstandigheden en de kans dat er grote verstoringen zijn op de weg en in het openbaar vervoer wordt morgen op de meeste scholen in Rotterdam het onderwijs nog één dag digitaal gegeven.

De veiligheid van collega’s en leerlingen vormt bij deze keuze de hoogste prioriteit, mede in het licht van de Corona-voorschriften.   

Het schoolgebouw is morgen gesloten. Alleen voor kinderen van ouders met een cruciaal beroep (die zelf geen opvang kunnen regelen) zal noodopvang worden geboden. U kunt morgen vanaf 8.00 uur bellen met school om uw kind aan te melden. 

Wij zijn als team ook overvallen door dit bericht. Wij hadden gehoopt morgen de kinderen weer te mogen begroeten. Het fysieke onderwijs zal nu vanaf dinsdag plaatsvinden. Morgen zal in de ochtend – net als in de afgelopen weken – het onderwijs online worden gegeven. ’s Middags krijgen de kinderen een opdracht om buiten uit te voeren. Hieraan is een prijsvraag verbonden. De docenten geven de opdracht morgenochtend door.

Voor de kleuters en voor groep 3 zal de informatie hierover via klasbord lopen.

Met vriendelijke groet,

Anne Schipper  

Comments are closed.