Op dinsdag 5 juli werd het jaarlijkse zomerfeest op De Fontein – na alle Coronaperikelen –  weer in ere hersteld. De feestelijke ballonenboog bij de entree en de traditionele rode loper maakten het feestgevoel compleet. Tussen 16:00 en 18:00 uur waren alle leerlingen met hun ouders/verzorgers welkom op school om onder begeleiding van het team een zeer gevarieerd programma te doorlopen. In elke klas was er een activiteit te doen, zoals sjoelen, blik gooien, schminken, kokosnoten vangen, tattoos plakken, stoelendans, snoep raden, grabbelton, hoepelmikken en als klap op de vuurpijl het grote springkussen in de gymzaal.

Uiteraard was er ook aandacht voor de innerlijke mens: hapjes en lekkernijen die door de ouders waren gemaakt werden met smaak genuttigd. Naast de nodige drankjes kregen de kinderen ook allemaal een heerlijk waterijsje. De bijgaande fotocollectie zegt meer dan woorden tot uitdrukking kunnen brengen.

Met het Zomerfeest geven wij – na een jaar van intensieve samenwerking – uitdrukking aan de goede band tussen kinderen, ouders en school: de gouden driehoek. Tevens brengen wij als buurtschool een ode aan de wijk.  

Comments are closed.