Met sprongen
vooruit

Duurzaam
natuurplein

Onderwijs
van nu

Engelse les
in groep 1 tot 8

Breed
lesaanbod

Na onderwijs komt wereldwijs

Onder het motto ‘Na onderwijs komt wereldwijs’ is er al sinds 2015 een naschools educatief programma voor de kinderen van de groepen 1 t/m 8. Op de maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag kunnen kinderen direct na schooltijd, op of nabij school, deelnemen aan leuke activiteiten op het gebied van cultuur, techniek, muziek, sport en dans.

Door een gevarieerd aanbod van activiteiten kunnen kinderen zich ook na schooltijd breed ontwikkelen. De activiteiten worden gegeven door professionele vakdocenten. Uitgangspunt is dat alle kinderen kunnen meedoen. De ouderbijdrage is daarom beperkt en het is ook mogelijk om een beroep te doen op het Jeugdfonds Sport en Cultuur.

Voorbeelden van activiteiten die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden: kookles, dans, yoga, programmeren, theater, circus, filosofie, natuurles, muziek, hoopdance, kickboksen, breakdance, voetbal en nog veel meer!

 

We kunnen uw hulp goed gebruiken

Het programma van Fontein Na School wordt volledig georganiseerd door een groep betrokken ouders. Voor de organisatie en de begeleiding van activiteiten kunnen we ook uw hulp als ouder goed gebruiken. Doe daarom mee met de Fontein Na School. Maak onze wereldkinderen… wereldwijs!

Wilt u meehelpen met Fontein Na School? Meld u dan aan via fonteinnaschool@gmail.com.

De Fontein Na School is een werkgroep onder de de stichting ‘Vrienden van de Fontein’.